dijous, 16 de desembre del 2010

El fred no paralitza la feina

S'ha activat la fase d'alerta del Neucat pel risc de nevades al centre i nord del país. No crec que ens afecti a Arenys de Mar, però de fred en fa una estona. Avui estàvem citats a les 8 del vespre a la plaça de l'Església i hi hem arribat puntualment, de fet massa aviat. El lloc no era el més apropiat per un dia fred com avui, però fa quinze dies, quan ho vàrem decidir, no pensàvem que pogués fer-ne tant.
Tot i que volíem anar a la idea i poder entrar al Calisay el més aviat possible, se'ns ha fet tard i quasi agafo una pulmonia. No sé si hem fet la feina que s'esperava que féssim, però hem pogut continuar bé a la sala d'entitats del Calisay, amb una temperatura més adient. El fruit del treball el podrem veure més endavant i desitjo que sigui satisfactori i puguem arribar a un acord més o menys consensuat.
Aquests dies el tema estrella és el Wikileaks. Tot i que no ho he seguit massa de prop, no cal parar massa les orelles per sentir-ne comentaris i agafar-ne opinió. Jo sempre estaré a favor de la transparència i tot allò que ajudi a conèixer la veritat de les coses, ho donaré per ben pagat. 
M'ha fet gràcia conèixer fins on arriba la informació en mans del senyor Assange i col·laboradors. Vull dir que és curiós que en els documents descoberts s'arribi a parlar del Tripartit, un simple govern d'un país petit sense estat. Això et fa veure que potser els nostres moviments també hi ha qui els coneix i no ho sabem. De fet, escrivint a Internet, deixes de ser un desconegut i el teu perfil queda definit i assequible.
Avui els nostres passos són fàcilment controlables i és per això que es fa difícil d'entendre com poden passar fets imprevistos. Això vol dir que hi ha qui sap passar desapercebut, o si més no dissimular els seus actes i intencions. La nostra intenció, avui ales 8 del vespre, era discutir la millor manera d'ubicar el mercat setmanal dels dissabtes, perquè afavorís a tothom, o si més no, disgustés el mínim possible. No sé si ho aconseguirem.