divendres, 9 de febrer del 2007

L'equip de govern d’Arenys prepara les eleccions

Hi ha qui diu que les eleccions no serveixen per res; que tot són promeses que no es compleixen i que una vegada tenen els vots ja no se’n recorden més. A Arenys, però, sí que serveixen per alguna cosa. És freqüent observar que a mesura que s’acosta la data de les eleccions, l’equip de govern es comença a moure i a fer tot allò de què no ha estat capaç durant els tres anys i mig.

Ara és el moment de constituir la Comissió de Promoció Econòmica; de nomenar el Defensor del ciutadà; de convocar als veïns a tallers participatius... benvingut sigui, encara que tard i amb intencionalitat política. Perquè el govern de CIU+PP no s’ha cregut mai això de la participació dels veïns, però arriben les eleccions, i han de preparar el terreny. El salt entre el que ens prometran i el que estan fent no pot ser traumàtic, i és per això que s’ha de maquillar la imatge.
A la majoria dels ciutadans no els preocupa massa qui està al davant, mentre compleixin el que prometen, i actuïn eficientment. Els arenyencs tenim apresa la lliçó i volem gent honrada i legal. No volem més mentides, i per això escollirem els polítics que ens mereixin més confiança.
El govern d’aquest mandat ha demostrat que és incapaç de dialogar amb els veïns, que només té aliats els seus amics i simpatitzants, i que ha comptat amb una bona colla de regidors i regidores, incapaços de governar, totalment depenents de l’alcaldia, sense iniciativa ni enginy.
Els arenyencs no volem un líder rodejat de fidels servidors, sinó que volem gent capacitada, amb idees, dedicació i resultats, i és per això que mirarem molt atentament qui es presenta, i ens fiarem del seu currículum, de la seva sinceritat i seriositat, i no ens deixarem entabanar per quatre promeses inútils, ni ens enlluernarà el treball dels darrers tres mesos.