dimecres, 17 de febrer de 2016

Belen Quintero deixa el govern municipal

Què està passant a l'Ajuntament d'Arenys? Tan mala persona és el tinent d'alcalde Masgrau? Prevarica l'equip de govern de la vila? Intervenció i Secretaria beneeixen la gestió del govern?
Avui s'ha fet públic que la regidora del PP, Belen Quintero, que havia donat suport incondicional a l'actual alcalde, deixava les seves responsabilitats delegades de govern per discrepància en la manera de gestionar de l'equip de govern, sobretot del regidor i mà dreta de l'alcalde, el senyor Xavier Masgrau.
Segons la notícia, Belen Quintero diu que un conveni amb la productora Brutal Media, per import de 60.000 euros, ha estat la gota que ha fet vessar el got. Això vol dir que hi ha altres coses fosques, oi? Què s'està fent malament? Quintero diu que el conveni no havia passat per la Junta de Govern, però jo li demano: figurava en el pressupost municipal, o en les Bases d'Execució del Pressupost?
I demano als altres partits de l'oposició, sobretot els que permetran que s'aprovi el Pressupost 2016, PSC i CUP: el seu grup municipal no hi té res a dir?
No serà que la regidora del PP s'ha equivocat i el procés per a la signatura del conveni s'ha seguit escrupolosament? Perquè si Belen Quintero té raó, com pot ser que un govern en minoria actuï amb total impunitat sense que l'oposició controli res?
L'alcalde, durant el darrer Carnaval, es va disfressar d'àngel. Xavier Masgrau ho va fer de dimoni? Perquè resulta que en el cas Ateneu, el dolent és Masgrau, i ara també en aquest conveni. Els vilatans ens mereixem una explicació clara i transparent de l'alcalde, i si no ho aconseguim, que ho facin els partits de l'oposició, no?
Només ICV i ERC es queixen de la manera de governar de l'alcalde? (penso en l'aprovació per Junta de Govern del canvi urbanístic de la plaça Lloveras. Les CUP, com és habitual en ells, divideixen el vot, per despistar..., però permeten que s'aprovi el Pressupost.