dimarts, 22 de gener del 2013

El PSC ha mort. Visca el PSOE!

Estem vivint els darrers dies del PSC de la mà de Pere Navarro i la seva cúpula dirigent, que no han demostrat cap sensibilitat respecte a Catalunya. L'excusa de la legalitat és de mal pagador, perquè saben molt bé que això vol dir no fer res pel bé de Catalunya. El PSC es posa al mateix nivell que el PP, i fins i tot pitjor, perquè menteix i intenta confondre la gent, i en canvi el PP o C's són molt clars.
El PSC està desapareixent de la mà d'uns socialistes que no han cregut mai en Catalunya, uns socialistes que han estat sempre a disposició del PSOE, incapaços de defensar els interessos catalans. La guerra interna, fins ara força equilibrada, de cop ha donat un clar vencedor i ha fet que els socialistes del PSC escollissin entre sortir del partit o romandre-hi per conservar la cadira, sense capacitat d'influir en la direcció.
El soci que podia tenir CIU en clau nacionalista ha desaparegut i tenim un Parlament dividit en dues parts, quant a sobiranisme. Finalment el PSC es decanta pel bloc espanyolista, aquell que no veu cap diferència entre catalans i espanyols, perquè tots som espanyols.
Tot això es visualitzarà demà a la primera sessió del nou Parlament, a no ser que hi hagi canvis de darrera hora.