dimarts, 27 de març del 2012

Amb polítics irresponsables que intoxiquen

La irresponsabilitat dels partits polítics que han estat governant em treu de polleguera. A la decisió del govern espanyol de castigar els mals gestors, jo hi afegiria el càstig als demagògs i irresponsables que després d'haver provocat un dèficit difícil d'eixugar, ara, des de l'oposició, castiguen el govern amb missatges populistes i totalment partidistes. 
El nostre sistema democràtic hauria d'incorporar un sistema de detectació de voluntat de servei, respecte a la ciutadania i honorabilitat. Hi ha actituds que no es poden defensar i només tinc paraules i sentiment de menyspreu. On ho veiem? Només es tracta d'obrir els ulls. Qui són els responsables? Doncs, en part ho som nosaltres perqué demanem i exigim impossibles i provoquem que molts polítics actuin de cara a la galeria, sobretot quan no tenen responsabilitat de govern. 
Si volem que ens menteixin amb paraules amables, el que aconseguirem serà més engany i menys possibilitats de sortir-nos del merder en què ens trobem. Hem de ser exigents amb els partits del govern, però també amb els partits de l'oposició. No podem permete que ens enredin i ens busquin per satisfer els seus objectius i no els de la ciutadania. 
Repassant els diferents ajuntaments del país, ens trobarem amb tots els colors polítics, jugant amb nosaltres. No podem permetre que partits que han arruïnat el poble, ara des de la comoditat de l'oposició, es dediquin a intoxicar i jugar amb la bona fe de qui ha confiat en ells. Hi ha pobles que això no ha passat, i és d'agrair, encara que hauria de ser natural.