dissabte, 1 de maig del 2010

Flashmob al Mercat

Aquest matí ha tingut lloc una flashmob en commemoració del dia internacional de la dansa (29 d'abril). El mercat municipal s'ha sorprès amb l'entrada de molts joves i no tan joves, i la representació de la flashmob que després s'ha repetit a la placeta de l'Església, amb una gran concurrència d'observadors, i a la Riera.
Us confesso que m'he emocionat i m'he adonat que la meva sensibilitat davant d'actes com aquest continua viva i sortosament la vida, amb totes les seves vicissituds, no m'ha afectat ni provocat indiferència. Un gest com aquest és capaç de trasbalsar per uns moments la rutina i no deixar indiferents a les persones que convivim en una societat cada vegada més distant.
S'ha de felicitar la Mercè Freixas i la gent de l'Estudi de dansa Sinera per aquesta iniciativa que ha comportat un treball de vàries setmanes i la concurrència d'avui, en un acte amable dels que no n'anem sobrats. La Mercè és una persona molt vital, que necessita remoure i fer bullir l'olla de la dansa i la gent que s'hi troba implicada. Com si no hi fos, les persones convocades, de totes les edats, han actuat tal com ella havia pensat i ensenyat, i els ha fet, i ens ha fet feliços una estona. 
Sempre he comentat que inventar, crear o promoure no és tan difícil com liderar la continuïtat de les coses. Malauradament hi ha molts "farts de llop" i poca constància, no només en la vida professional o política, sinó també en la social i cultural. L'exemple de la Mercè és una bona mostra del treball ben fet, de la fe en el treball i la persistència. Des d'aquí, doncs, la meva felicitació a la Mercè i a tota la seva gent, a qui encoratjo a continuar treballant i assolint reconeixements com el d'avui al matí.