divendres, 28 de maig del 2010

Cap de setmana de flors i titelles

Si encara no heu decidit què fer aquest cap de setmana, us aconsello que vingueu a Arenys i gaudiu de totes les activitats programades i la manera com hem engalanat la població. Un any més omplim la vila de flors i titelles, i enguany destaca el treball fet a diferents places i racons del municipi.
Feia gràcia observar vilatans fotografiant la plaça de l'ajuntament, tal com ha quedat després de l'interessant i brillant treball d'una empresa de jardineria de la vila. S'ha de felicitar la idea i també la col·laboració dels professionals de jardineria, per ambientar la festa de flors i titelles d'aquest any.
Demà també és la festa de la residència geriàtrica, que comptarà amb la Coral l'Esperança que oferirà un concert dedicat especialment als residents i llurs familiars. Cal felicitar la directora del geriàtric, per la seva entrega i il·lusió en preparar tots els detalls, amb l'objectiu de fer feliços els avis i àvies de la residència. Aquesta feina no sempre es veu ni rep el reconeixement que es mereix, però també és cert que el gran premi és la resposta i agraïment dels residents.
Us aconsello que no us deixeu perdre l'exposició d'orquídies, que cada any deixa embadalits els seus visitants; que aprengueu d'especialistes en el seu cultiu, a diferents conferències i tallers, i sobretot feu un tomb per la vila, i entreu a visitar els patis i les eixides de vilatans que estimen les flors i les plantes, i assistiu a la representació de titelles a càrrec de companyies internacionals.
Els amants de l'esport també tindran el seu tast, ja sigui assistint com a públic a algun dels partits programats, o bé participant a la 32a Marxa Popular d'Arenys de Mar.
Jo encara ho aprofitaré per assistir a la presentació del treball de l'Arxiver municipal, l'Hug Palou, Els "libri notularum" de Santa Coloma de Queralt (1240-1262). Com podeu veure, doncs, un cap de setmana atapeït d'activitats, que ja ha començat avui divendres amb activitats diverses pensades per als més joves.