diumenge, 28 de febrer del 2010

Contrastem abans d’obrir boca

Es tractava que fos un parèntesi en la inèrcia sistemàtica i gairebé frenètica del dia a dia, i certament ho ha estat. Una altra cosa és valorar si rendeix el que necessites o millors dit, si és el remei o teràpia a seguir quan tens l'oportunitat. De fet, però, sumant dissabte i diumenge no conclouríem que hagi estat un cap de setmana tranquil.
Avui, però fins i tot he tingut problemes de connexió a Internet i tampoc he sintonitzat cap Telenotícies. Això vol dir que amb prou feines m'he assabentat de l'evolució de la desgràcia de Xile, ni m'he recordat que avui vuitanta pobles més votaven per a la independència. Sortosament ha arribat la connexió i he fet una llegida ràpida que ara miraré d'ampliar.
He anat a parar a l'Avui, a la secció de Lluís Montserrat "Good morning Madrid", que parla d'un vídeo on deixa els catalans força malament. Però no m'he fixat en el text, ni he escoltat què deia el vídeo, però en canvi he llegit l'opinió número 21 del fòrum, que signava l'autor de les paraules que Lluís Montserrat reproduïa en el seu escrit, en José García Domínguez, i deia: Los lectores del diario "Avui" que deseen conocer la versión no cortada, sesgada y manipulada de mi intervención en esa tertulia televisiva, pueden acceder a la grabación íntegra en la web de Libertad Digital Televisión, dentro de la sección correspondiente a "La noche de César".
Desconec la veritat i no tinc ganes d'arribar a descobrir-la, però és interessant que no podem prejutjar sense contrastar totes les parts implicades. No és tan difícil, però no s'acostuma. Ho deixo aquí.