dimecres, 3 de febrer del 2010

Avui hem lliurat els diplomes als participants del darrer taller de la memòria, i la veritat és que em feien una mica d'enveja. No calia que parlessin perquè se'ls veia feliços i contents d'haver seguit el taller, de la mà de la Margarita, a qui tothom estima i valora la seva feina.
Aquest taller s'organitza des de fa molt temps i cada vegada hi ha més gent a la llista d'espera, i això que no podem incloure els que ja l'han fet, perquè llavors no hi hauria manera que hi passés gent nova. Els grups participants, no tan sols aprofiten la tècnica que posa en pràctica la Margarita, sinó que al mateix temps els permet compartir estones, conèixer gent nova i fer-la petar.
L'acte d'avui, de format molt senzill, m'ha permès conèixer unes persones a qui l'edat no els frena les ganes de continuar actives, i que estan interessades en mantenir una qualitat de vida, que no seria possible sense la memòria. Aprendre la tècnica per conservar-la és també mantenir vives les ganes de viure. Si això es fa en grup, té l'afegit de la comunicació, l'intercanvi d'experiències i l'adquisició de coneixements.
De la tarda també vull destacar la presentació de la nova Associació arenyenca d'ajuda contra el càncer. Es tracta del resultat de molt temps de treball i tenacitat de la Carme Barangé, que avui ha vist realitzat el seu somni. Li estem molt agraïts i li desitgem molta força per continuar endavant els seus objectius.