diumenge, 3 de maig del 2009

Objectiu: els porcs!

Sí, l'objectiu són els porcs que es troben en perill per diferents accions humanes!
Al Canadà en una granja de porcs, aquests han estat infectats pel granger. A Egipte hi ha revoltes per la decisió del govern nacional de sacrificar tots els porcs.
Tot es pot explicar per l'anomenada alarma social, però jo ja no sé si seria millor donar la culpa a la ignorància generalitzada. Com pot un govern d'un país ordenar el sacrifici de tots els porcs, si no és per ignorància o per una intencionalitat oculta?
No cal dir que després del fet del Canadà, el seu govern ha explicat de totes les maneres possibles que menjar carn de porc no suposa cap perill per a la salut de les persones, i això ens ho hem de creure per no posar més en perill l'economia de les persones que treballen en aquest sector alimentari.
Mèxic, que és el país més afectat, ha vist com la vida canviava de manera alarmant: carrers buits, sales de festa tancades, botigues sense clients, esglésies sense feligresos...
Les últimes notícies diuen que està força controlat i que no hi ha nous casos. Les persones afectades i els seus familiars en guardaran un record tota la vida. N'hi ha que no ho hauran superat, d'altres que s'hauran endut un record de la seva estada a Mèxic, uns altres hauran experimentat què passa quan estàs vuit dies sitiat en un hotel, però al marge de les morts, que és un fet irreparable, em preocupa el futur de molts grangers de porcs que viuen a Egipte, perquè una decisió absurda els pot portar a la misèria.