divendres, 27 de febrer del 2009

Per Carnaval tot s'hi val i en campanya també

La coincidència del Carnaval amb la campanya electoral al País Basc i a Galícia no sé si haurà ajudat a que les intervencions fossin més extravagants, encara que després de tants anys ja estem una mica immunitzats.
Avui llegia que Rajoy amenaçava que votar al PSE era com jugar a la ruleta russa, i que fer-ho per al PNB és complicar-se la vida, ser antiquat i perdre llibertat. El vot, evidentment ha de ser per al PP, que són els millors.
Jo no m'he entretingut a mirar el programa electoral del PP al País Basc, però si escoltem els dirigents estatals i ens fixem amb el PP català, n'hi ha prou per imaginar-te quin pot ser el missatge i els objectius del Partit Popular al País Basc, i també a Galícia.
És que la cosa té gràcia, i sinó digueu-me què està fent el dirigent català del PP al Parlament Europeu, el senyor Vidal Quadras. Defensant els catalans? nooo! de cap manera! si pogués encara ens escatimaria més drets. Llavors què pretenen? doncs simplement, si poguessin farien marxa enrere en el model de les autonomies, i si no ho poden fer, com a mínim poden treure competències i contingut.
Seguint el discurs carnavalesc, afegiria, encara en temps de campanya, que votar al Partit Popular al País Basc, és el suïcidi, i quedaria tan ample.