dimecres, 11 de febrer del 2009

Defensem-nos atacant

Diuen que la millor defensa és un bon atac. Això es comenta en els ambients esportius, però no és una exclusivitat, n'hi ha molts que ho tenen clar i ho apliquen i, sinó, pregunteu als dirigents del Partit Popular.
Probablement no és políticament correcte, però en aquests moments no posaria la mà al foc per a cap dels dos grans partits, però és ben cert que l'atac del PP en veure's acorralat, és la millor manera d'intentar dissimular els propis errors; l'altra cosa és que ens ho empassem.
No sé si sortir de cacera és perdre les formes, però valdria més la pena dedicar-se a controlar el propi equip, i deixar-se de romansos. Una bona manera de fer-se forts és trobar un enemic comú. Es tracta d'oblidar la lluita d'interessos interna, per anar junts a combatre l'enemic. Ja tindran temps de reprendre la batalla.
N'hi ha a totes les famílies, i sovint costa acceptar-ho, sobretot acceptar que la culpa és a dins, i el més fàcil és culpar els altres, i això passa a nivell individual i de partit. Avui la senyora Botella demanava respecte intern a l'entorn d'Aznar, però no recorda la crítica afilada del seu marit envers l'actual dirigent del PP. Segur que no és prou conscient del mal que li ha fet. És allò de confondre el càrrec amb la persona. Al nostre país també li va passar, encara que potser més a l'esposa que al propi president.