dilluns, 9 de febrer del 2009

Dies que no voldries

La col·locació d'una bomba a Madrid o l'assassinat al mig del carrer, a Barcelona, són dues males notícies que ens han arribat en un mateix dia. Sortosament a Madrid no hi ha víctimes, però a les persones que encara creiem en la força de les paraules, ens fa mal, no podem entendre-ho, sobretot si poden causar la mort d'innocents.
El cas de Barcelona, és diferent, si més no aparentment, però mereix el nostre rebuig més enèrgic perquè ningú es mereix morir d'aquesta manera, ni tampoc ningú pot decidir la mort d'un altre, sigui quina sigui la circumstància que els ha fet conèixer.
Dissortadament cada dia tenim pàgines de diaris plenes de males notícies i ja no saps si és el que la gent busca llegir, perquè tenim la sensibilitat molt poc desenvolupada o ja atrofiada, o és que al nostre món hi ha molta gent que s'ho passa malament.
Avui tampoc ha estat un bon dia a la nostra vila, i potser és això el que es podia respirar aquesta tarda. Dies com aquests és quan desitges que passin de pressa i hauries volgut que no haguessin passat. Sigui com sigui hem d'afrontar la realitat, i demà i els següents dies, vindran condicionats pels fets d'avui.