dimarts, 5 d’agost del 2008

Del cel al mar en un instant

L'anècdota del dia, a Arenys de Mar, és la caiguda d'una avioneta al mar, molt a prop de la platja plena de banyistes. Sortosament no ha pres mal ningú, i es queda doncs com una simple anècdota.
La fotografia que adjunto, que he tret de la pàgina web de Ràdio Arenys, on hi ha penjat un vídeo amb les seqüències del trasllat de l'avioneta fins a la platja, il·lustra bé la caiguda al mar.
Com que la vida està plena d'anècdotes, fets com els d'avui són els que les persones recordem al llarg del temps, i sinó feu memòria dels vostres dies de joventut, i a veure si no és cert que recordareu una seqüència de fets que han anat conformant la vostra història personal: el primer dia de televisió a casa, els assassinats de Luther King i els germans Kennedy, l'arribada de l'home a la lluna, el primer viatge a l'estranger, el primer petó, la nevada del 84, la nit de cap d'any a Vlaanderen...
Personalment no em referiré a l'anècdota d'avui, perquè no l'he viscut, però en veurem fotografies, i els meus fills que es trobaven en aquells moments a la tercera platja i en concret la meva filla Clara, que segons sembla anava en una barqueta surant molt a prop d'on ha caigut l'avioneta, ells si que ho recordaran, i jo els diré: si, era un dia que feia molta calor, d'una setmana que els homes del temps ens la presenten de color vermell.
Si la nostra vida és plena d'anècdotes, mirem de crear-ne que afavoreixin els del voltant, i d'aquesta manera tots en sortirem guanyant.
Per cert, no sé si ja esteu fent els preparatius per a la manifestació del dia 9 d'agost. El dia que s'acabar el termini perquè el govern de Madrid apliqui la lletra de l'Estatut, termini que tot fa pensar que es deixarà passar sense pena ni glòria, o millor dit amb molta pena, i més del mateix. A veure si sabrem anar junts d'una vegada!