dijous, 12 de juny del 2008

La cintura de la presidenta

Probablement ens fixem massa en els polítics; en tot el què es diu i com ho diuen, i per això podem llegir tantes picabaralles, moltes d'elles absurdes, amb el perill que ens descuidem d'analitzar els fets importants, com si es tractés d'estratègies per distreure'ns.
No em direu que no arriba ser estúpid discutir si estem en crisi o bé és una desacceleració. És qüestió de semàntica, d'evitar pronunciar la paraula 'crisi', o bé hi diferència entre un concepte i l'altre? Avui, segons he vist a Internet, el tema estat notícia al Congrés de Madrid.
Com també he vist un vídeo de la visita que va fer la presidenta de Madrid, a l'hospital Ramon y Cajal, on cinquanta treballadors la varen rebre amb crits reclamant sanitat pública. Fins aquí res d'especial i en cert punt possible davant la visita d'un càrrec públic. El que no he trobat tan normal és la reacció de la presidenta, que en lloc d'aguantar l'escridassada s'encara a una manifestant. Hauria entès que els titllés de pagats per promoure la rebuda, ja que és una bona manera d'autodefensar-se de la situació contrariada que a ningú agrada, però em consta d'entendre l'intent d'enfrontament, que demostra poca cintura, o bé que les coses no acaben de funcionar a can PP.