dijous, 16 de març del 2006

Les TIC i els partits polítics

Des de fa un temps que se’ns diu que ja no podem parlar de Noves Tecnologies perquè ja no són tan noves sinó que cal parlar de la Teconologia de la Informació i Comunicació (TIC). La veritat és que ens hi havíem acostumat i ara costa de canviar. Tot i així considero que per a molta gent encara podem dir que es tracta de nova tecnologia perquè tampoc és que la utilitzin massa.
Ningú posaria en dubte que els partits polítics siguin uns bons consumidors de les TIC i que se’n serveixin per arribar a la gent. És evident que cal estar al dia i no es poden escatimar esforços, ni econòmics ni tecnològics.
Els partits polítics d’Arenys també varen pujar al carro (bé... gairebé tots) i tenen una pàgina web explicativa del seu grup i de les notícies d’Arenys. Avui doncs he fet una passejada per les diferents webs locals d’aquests partits i això és el que hi he trobat:

CIU – “Carta setmanal President del comitè de govern” -21.05.2004

PSC – “Taula Rodona "conciliació vida familiar i laboral: un pas endevant?" - Divendres 17 de març de 2006 a les 18:00 h

ERC – “
Reunió amb l'ACA” - 20/feb de 2006

ICV – “
ICV reclama en el seu programa electoral que els pressupostos municipals contemplin partides per poder avançar i augmentar la participació ciutadana.” -
Maig 2003

PP – “ “

És evident que cada partit té el seu ritme d’actualització de la web. El següent pas serà enviar un correu electrònic per calcular el temps que triga la resposta.