divendres, 29 d’abril del 2016

Les notícies sobre l'Ajuntament fan pena

Us asseguro que el que acabo de llegir sobre la gestió municipal del nostre poble fa plorar. No sé si es tracta d'una transcripció errònia del redactor del web de Ràdio Arenys, o bé tot el que explica és cert i per tant penós i preocupant.
Llegiu-vos la notícia sobre el contenciós que presenta COPCISA al nostre ajuntament, arran dels conflictes sorgits en la construcció de les grades del camp de futbol. Jo fins ara tenia entès que l'incompliment per part de l'empresa d'acabar les obres a la data fixada representava una penalització econòmica per a l'empresa. Ara, segons llegeixo, és l'empresa qui reclama 400.000 euros a l'ajuntament.
A la notícia de Ràdio Arenys posa que el trasllat de la gespa antiga al col·legi La Presentació anava a càrrec de l'ajuntament, segons el primer tinent d'alcalde, i a càrrec de l'empresa, segons l'alcalde, ambdós a l'oposició després de la moció de censura.
I afegeix que Xavier Masgrau afirma que l'empresa els va obligar a signar que l'ajuntament pagaria el trasllat i que són uns taurons. Qui ho va signar, doncs? l'alcalde no ho crec, ja que segons diu la notícia, li varen dir que ho feien gratuïtament. Potser ho va signar sense mirar què signava... Des de quan una empresa obliga un ajuntament a signar un pagament?
Al web de Ràdio Arenys n'hi ha més! Ara diuen que potser no es cobraran els 60.000 euros que sembla ser que l'ajuntament va pagar sense tenir signat el conveni, encara que l'exalcalde afirmi que la Diputació els hi va prometre, de paraula. Així no es treballa a l'administració pública!
I no continuo amb el tema retribucions i nomenament del nou cap de gabinet amb els informes desfavorables de Secretaria i Intervenció. Ho deixo perquè ho tracti L'Agenda.
Penso que els regidors de la CUP tenen molta feina a fer, i si no s'espavilen, tiraran per terra totes les expectatives que varen crear abans de les eleccions municipals. Cal tenir en compte que quan el govern no té la majoria absoluta, les abstencions representen un vot favorable a la seva gestió en gairebé totes les votacions.