dilluns, 4 d’abril del 2016

Els papers de Panamà

Avui tothom parla dels papers de Panamà. Bé, potser no tothom ho fa perquè estem tan farts de corruptes que ja res no ens sorprèn i a més no tenim cap tipus de confiança en que tot això porti enlloc. Anem col·locant personatges al llistat dels corruptes, però no els hi passa res.
A molts ens cauria la cara de vergonya, però ells no en tenen. Saben que passats uns dies o tirant llarg uns mesos, ningú ho recordarà perquè ja n'hauran sortit d'altres.
Us haig de confessar que no he parat ni un segon per mirar qui hi ha de conegut, perquè no m'interessa. Més aviat em fa agafar mal humor i prefereixo no saber-ho. Avui, que per qüestions familiars he hagut de canviar el programa de tarda, he celebrat no tenir temps per aprofundir en la notícia. Segur que ho sentirem a dir durant alguns dies, fins que ens arribi una altra notícia.
I a Espanya ja tenen clar qui governarà? M'ha semblat llegir que en unes noves eleccions C's i PP sumarien majoria absoluta. Potser sí que optaran per repetir-les i acabar amb aquesta situació d'estancament. No crec que el PSOE aconsegueixi convèncer Podemos perquè accepti ser soci de C's.