dimecres, 6 d’abril de 2016

Canvi de cromos a l'alcaldia d'Arenys de Mar

Aquest migdia s'ha produït el canvi de cromos al govern municipal de la nostra vila, tal com estava previst des del dia 23 de març quan es va entrar per registre la petició de moció de censura a càrrec de  tots els grups municipals de l'oposició excepte el PP.
El canvi és tan recent que els responsables del web municipal no han tingut temps de substituir la fotografia de l'alcalde, on hi continua figurant el ara regidor a l'oposició, Estanis Fors. Si envio un correu electrònic a l'adreça d'alcaldia, qui el rebrà?
He llegit al web de Ràdio Arenys que la tensió ha estat present durant el Ple de la moció de censura, sobretot en les intervencions del ja exalcalde i del regidor Ramon Vinyes. L'alcaldessa, com ja va dir la setmana passada, ha recalcat que s'hi deixarà la pell. Algú li continua recriminant el fet de no viure a Arenys de Mar, però això és una anècdota i l'important és que treballi a fons per la vila que l'ha nomenat, a desgrat d'uns quants, alcaldessa.
L'alcalde sortint, que sembla ser no ha desitjat sort a l'alcaldessa entrant, ha manifestat que han fet molta feina i n'ha relacionat alguns exemples. Només faltaria que no haguessin fet res! sobretot perquè temes com el viver d'empreses vénen de molt lluny. No sé si ha parlat de la renovació del clavegueram d'una part del Rial Sa Clavella, o potser no ho ha fet per la vergonya que li deu fer si algun cop hi passa per casualitat!
Si ara fa vuit anys iniciava el compte enrere per arribar a l'alcaldia, de ben segur que avui ha iniciat un segon compte enrere pensant en el mes de juny de 2019.