dilluns, 25 d’abril de 2016

A la regidora de Medi Ambient Laia Martín

En primer lloc felicitar-vos i animar-vos en aquesta nova responsabilitat assumida. Desitjo i confio que ho fareu molt bé, però també sé que haureu de superar molts entrebancs. Abans d'entrar en el tema, us voldria recomanar que canviéssiu del web municipal el nom del regidor que figura com a responsable de 'residus'. Potser aquest és el motiu pel qual el meu correu electrònic no ha rebut resposta.
Encara que, si sóc sincer, us haig de dir que no crec que la causa de la no resposta sigui aquesta, sinó de la tradició d'aquest ajuntament a no respondre la majoria de correus i escrits. Aquest és un altre repte que el vostre govern haurà d'afrontar.
Entenc que una instància pugui trigar setmanes a ser resposta. De fet la meva darrera instància a Medi Ambient es va respondre telefònicament després d'enviar-ne una segona. En cap cas vaig rebre res escrit.
En aquesta ocasió es tracta d'un correu electrònic adreçat a Medi Ambient, el dijous de la setmana passada. Ja sé que fa poc, però feia referència a un tema que es resoldrà el diumenge dia 1 de maig, aquest proper diumenge, i que m'hauria agradat tenir la resposta abans.
Us agrairé que, com a regidora de Participació, animeu a tot l'equip de govern perquè vetlli que els tècnics municipals reconsiderin la seva actitud a l'hora de donar resposta a les cartes que els vilatans us enviem. Si veritablement es demana la participació, no pot ser que la correspondència a l'ajuntament no tingui resposta.

1 comentari:

laia martin ha dit...

Hola Xavier! En primer lloc agrair-te les felicitacions i també que ens facis veure quines coses podem millorar. El teu correu no m'ha arribat a mi personalment, però per descomptat transmetré al meu equip la necessitat de respondre totes les demandes amb la màxima celeritat. L'agenda apretada de plantades d'arbres amb les escoles són de ben segur el motiu pel qual des de dijous no se t'ha respost.

Per qualsevol cosa, resto a la teva disposició, tant a través del meu correu o telèfon, o simplement sempre que em vulguis venir a fer una visita a l'ajuntament (o allà on hi hagi una clavaguera embossada!)

Gràcies de nou,

Laia