divendres, 18 de març del 2016

L'oposició no es fia de l'alcalde

L'oposició no veu clara l'actuació de l'alcalde. Diuen que no és aigua clara. Un cúmul de contradiccions i decisions errònies de la seva mà dreta han provocat una malfiança en la gestió municipal. Qui coneix l'alcalde no ho veu estrany. És la seva manera de ser, però no està tan clar que sigui la millor manera per a un càrrec electe.
La gran sort del govern municipal és la dispersió de l'oposició i la desconfiança entre ells que no fa pensar cap acord de moció de censura. Ho deia, però, l'altre dia i ho continuo pensant: la moció no és la solució, sinó posar-se d'acord a treballar junts per Arenys, no com a agrupació electoral, sinó com a representants dels vilatans.
En una conversa, aquesta tarda, amb un bon amic, hem fet la repassada a la gestió municipal i hem detectat massa anomalies. Entristeix pensar que la gestió del govern consisteix en un entreteniment que no porta enlloc. Em recorda la sèrie de terra de gegants on els humans eren les seves mascotes, les seves joguines. 
Si l'alcalde ha mentit i ho ha fet més d'una vegada, això és el pitjor que pot succeir. Llavors la desconfiança és total i el perjudici per a la vila és absolut.