dilluns, 14 de març del 2016

Atacar Catalunya i les seves institucions continua pesant

Diu Félix de Azúa que els polítics catalans són monstruosament mediocres. No sé si ho fa en contraposició dels espanyols o bé també col·loca aquests en el mateix sac. També caldria saber en qui pensa quan els titlla de mediocres. Probablement es referia a personatges com el regidor del PP de Palafolls, el senyor Óscar Bermán, quan declara que Ada Colau hauria d'estar fregant terres en lloc de fer d'alcaldessa. El senyor Albiol, que no destaca per la seva finesa, l'ha renyat demanant-li que sigui més fi. 
Jo també he titllat moltes vegades alguns polítics de mediocres, com per exemple el ministre d'Interior, però no se m'hauria acudit mai dir que les escoles estan en mans de talibans que sembren l'odi contra tot allò que és espanyol. No ho hauria dit mai perquè no m'agrada mentir, i encara menys expressar-me vomitant odi tot titllant els altres de practicar l'odi.
No conec el senyor Azúa, però m'imagino que té el discurs de C's, que no és més que anar a favor del centralisme espanyol, atacant tots els moviments sobiranistes que, als seus ulls, o bé això és el que pretenen fer creure, són uns dimonis malvats.
El senyor Félix de Azúa ha aconseguit sortir a les pàgines dels diaris, no tant per la seva vàlua, per la qual ha estat escollit a entrar a la Real Academia Española, sinó pel seu atac a la societat catalana. Això continua donant rèdit, i amics d'ell com Albert Boadella o Federico Jiménez Losantos ho saben molt bé.