dimecres, 27 d’agost del 2014

L'Athletic passa l'eliminatòria de la Champions

Acabo de veure el final del partit de la Champions entre l'Athletic i el Nàpols i molt content per la victòria i classificació de l'Athletic. Tot i que no sóc un gran aficionat al futbol, el meu equip és l'Athletic i per tant no gaire acostumat a les victòries.
De petit, a l'escola, tots teníem un equip i un jugador que valoràvem. A mi no em deixaven jugar massa perquè no ho feia gens bé, però el meu jugador era l'Aranguren i el meu equip l'Athletic, i així va quedar. Els pocs partits que he anat a veure en un camp de futbol, el del Barça i el del Sabadell, ha estat per veure jugar l'Athletic. Quan arriba el cap de setmana mai sé contra quin equip juga, però el diumenge el vespre sempre miro quin ha estat el resultat. 
Al nostre país continua l'estira i arronsa entre CIU i ERC. El motiu és la sospita d'ERC de que el govern de CIU no complirà l'acord de treure les urnes al carrer el dia 9-N. CIU diu que sí, però el que molts ens preguntem és: podrà?
La posició del govern espanyol, i la de Rajoy en concret, és molt clara i no veig que hagi de canviar. L'orgull espanyol és molt gran i aquí ningú no baixa del burro. Tots els números, doncs, els tenim en contra, però hi ha en suspens la confiança que imperi la unitat entre les forces polítiques catalanes i la societat civil. La incògnita continuarà unes setmanes més.