diumenge, 16 de juny del 2013

És inconsciència de Duran i Lleida o tacticisme?

Josep Maria Pelegrí demana als partits polítics que deixin de qüestionar i amenaçar Duran i Lleida. Doncs potser que el senyor Duran i Lleida hi posi de la seva part, no? Potser callant una mica més? Potser deixant de provocar un dia sí i un altre també?
Tots sabem què ha estat Unió a expenses de Convergència. Una lapa? Ara, però, quan semblaria que el senyor Duran i Lleida hauria d'estar pensant en retirar-se de la pel·lícula, és quan té més ganes de gresca. Hi té tot el dret, però llavors no poden demanar als altres que callin i no opinin sobre el comportament i declaracions del líder etern d'UDC. I si es tracta de militants de CDC, amb molta raó de queixar-se.
Parlar de què passarà amb un dels temes que més ocupa i preocupa, és una incògnita, però sí que podem preveure dificultats extremes si no anem tots junts. Ara sembla que ERC ho entén una mica, però és allò de que quan un colla l'altre molla, quan sembla que en tens un d'encarrilat surt l'altre a fer la guitza. Les declaracions de Duran i Lledia no són gratuïtes i afegeixen molts dubtes en tot plegat. 
El senyor Duran ha culpat Mas de la davallada electoral i sembla que li busqui les pessigolles. És com si els mals resultats de CIU a les darreres eleccions li hagin donat força
per enfrontar-se a tot el que pugui dir el president Mas. Quan veus que un altre flaqueja sembla que agafes més confiança i t'atreveixes a plantar-li cara. Seria una mica això. Confiem que regni la calma i que el senyor Josep Maria Pelegrí no hagi de tornar a sortir a defensar l'ovella esgarriada.