dissabte, 29 de juny del 2013

El PSC no ha estat present al Camp Nou

El dret a decidir present al Camp Nou, amb l'absència del PSC, que una vegada més traeix qui el va votar, perquè el seu cartell electoral contemplava la defensa del dret a decidir. No s'hi valen més excuses. Cal donar la cara, a les verdes i a les madures. Jugar amb els sentiments de la gent és el pitjor que es pot fer, i la resposta de la ciutadania és i serà contundent davant l'incompliment de les seves promeses.
És molt millor que digui clar que no vol conèixer què volen els catalans, que no pas menystenir aquells que volem decidir, sigui la independència o qualsevol altra forma de govern, pe
rò decidir. El PSC encara no ha entès que davant el dubte, davant les ganes de voler acontentar a tothom i que ningú s'hi troba malament, el que aconsegueixen és molestar tothom, els que volen decidir i els que no.
Han passat molts anys criticant la política convergent de la puta i la Ramoneta, per acabar caient en la mateixa trampa. Allò que criticaven ara ho estan conreant, i no es fa estrany que ningú vulgui continuar en un vaixell a la deriva. Qui defensi l'espanyolitat de Catalunya té opcions molt més clares amb PP i C's, i qui encara cregui en els sobiranisme català, també trobarà alternatives més evidents i coherents. El PSC està cavant la seva tomba, i això, com he dit moltes vegades, no és bo per a Catalunya.