dimarts, 18 de juny del 2013

L'Alcalde d'Arenys de Mar diu que l'AMPA del Sinera està polititzada

L'Alcalde de la nostra vila va afirmar aquest cap de setmana que l'AMPA de l'Escola Sinera està polititzada. M'agradaria analitzar les seves paraules, que són les que normalment fem servir quan ens referim al joc brut dels partits polítics, o bé el fet d'escombrar cap a casa, és a dir, utilitzar institucions i persones en benefici d'un partit polític.
De política no se'n fa només al Parlament o al govern d'una nació, sinó que se'n fa a tot arreu on es prenen decisions, on es dissenyen projectes i activitats i es prioritza i, per tant,
es deixen de fer coses en benefici d'unes altres. Pensar que fer política és dolent, és un error.
Una altra cosa és treballar per un partit polític tot aprofitant plataformes que haurien de ser apartidistes, i això acostuma a passar sovint.  Valer-se d'uns col·lectius per aprofitar-se'n políticament. Això és el que m'imagino que devia pensar l'alcalde Fors quan es referia a l'AMPA de l'Escola Sinera.
Segons diu la notícia, durant el cap de setmana l'Escola va celebrar la festa de final de curs, a la qual no s'hi va convidar ni a la regidora d'Educació ni a l'alcalde. Segons el president de l'AMPA, que s'ha excusat, el motiu va ser l'oblit. Tots hi estem exposats, però es fa estrany venint d'un president que ha estat cap de llista i regidor d'una força política local en el mandat passat, i que varen assumir la responsabilitat de la gestió d'Educació.
Vull pensar que es tracta, doncs, d'un descuit del president, però que la resta de components de l'AMPA no hi tenen res a veure, i és per això que convindria recordar-li al seu president, que les formes són importants, i que ho tingui present en una altra ocasió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavier,
suposo que aquesta vegada has pensat que coneixent els personatges que entraven en joc i un cop apuntades les premises -sempre ben documentades a partir d'una tercera font- la conclusió era clara...

I atès que apuntes a les formes et convido a escoltar com l'Alcalde es va referir a l'AMPA i els seus arguments pels quals considera que se l'ha de convidar per ser la màxima autoritat municipal. Com tu, també "se li feia estrany l'oblit" i va considerar que tot era fet amb mala intenció...

Suposo que qualsevol resposta que pugui fer-se serà un nou capítol d'aquesta manipulació política...

A la teva disposició per si et cal qualsevol aclariment.

Oriol Ferran

Anònim ha dit...

Hola Xavier,
torno a passar per aquí. Em trobo el titular a la portada d'arenyautes.cat i em molesta força cada cop que el veig.

Com que senzillament has publicat el meu comentari i no he aconseguit motivar-ne cap per part teva, hi torno per afegir una part de la notícia de Ràdio Arenys que no has recollit en el teu aunt i és la contesta a l'Alcalde que l'AMPA no està gens polititzada i, afegeixo, que les afirmacions de qui hi posa en dubte han creat força mal estar.

I respecte a l'oblit, que sense dubtar no acceptes que pugui succeir, no arribaria a ser-ho si considerem que habitualment l'AMPA no ha convidat les autoritats municipals al sopar de fi de curs (que tampoc crec que sigui una desconsideració cap a ningú).

A disposar

Oriol