diumenge, 14 d’abril del 2013

Avui la bandera republicana s'ha deixat veure

Als 82 anys de la II República, avui algú demanava per la III. A Montjuic han hissat la bandera republicana. Jo us diré que no és aquesta la meva prioritat. No dic que em sembli bé la monarquia, però el primer problema amb què ens trobem no és si som república o monarquia, sinó la corrupció a la política en mans d'uns quants que fan dolents a tothom.
Mas diu que no pensa en la proclamació unilateral de la independència, i penso que és assenyat. Això no treu, però, que el temps ho canviï tot. Ningú es podia imaginar fa un any, que estaríem on som. És per això que ja veurem què ens depara el futur.
El 14 d'abril de 1931 es va proclamar la república que va durar ben poc. No hauríem de repetir la història sense haver après la lliçó. Algú parla d'una segona transició, i d'altres estan pel trencament. Després de llegir les declaracions de Cospedal, la número dos del PP, després de Rajoy, ens podem imaginar qualsevol cosa. No ens ha d'estranyar tot el que veiem a l'APM. És una explicació del nivell de molts polítics.