divendres, 13 de juliol del 2012

Que ens expulsin d'una vegada d'Espanya

Oi que no ens portem bé? oi que sempre estem demanant i no estem mai contents? oi que som molt pesats? doncs que ens castiguin i ens expulsin d'Espanya!
No sóc tan crític amb les mesures preses, com amb el to i amb les mesures que no han pres. El to del ministre Montoro és insuportable. És un mal educat, un cregut i un prepotent, que no ens mereixem els catalans, però tampoc els espanyols. L'actitud del PP és penosa i vergonyant. Espanya no s'ho mereix, i els que els varen votar van cometre un greu error. El problema és que no tenien alternativa.
Tampoc m'agrada que no es preguin mesures per lluitar contra el frau. Ja ho deia ahir. Potser perquè tocarien la butxaca dels seus amics. La seva credibilitat està mal ferida, i l'única sortida decent seria la dimissió. El problema és el mateix de sempre: l'alternativa encara està per construir.
Quan critiquem el govern, no ens equivoquem. No barregem els conceptes. Una cosa és dir que no m'agrada i que m'afecta personalment, i l'altra que no s'hagi d'apujar l'IVA o reduir el sou dels funcionaris.
Com a Institució, el govern de la Generalitat hauria d'aguantar el tipus, i protestar formalment l'actitud del govern de Madrid. El menyspreu a la Generalitat és un menyspreu a tots els catalans i catalanes, també als del PP català, i els Ciutadans (C's).
El post d'avui el dedico a protestar contra el senyor Montoro, la diputada Fabra, i tota la colla de personatges menyspreables que el filtre de la democràcia no ha aconseguit decantar.