dissabte, 28 d’abril del 2012

Ponderant els impostos i enredant la ciutadania

L'enginy, la picaresca i la sorna subsisteixen en un país de gent ignorant que no entén que el govern no pretén apujar els impostos, sinó que els pondera.
Heu vist mai que el PP apliqui mesures que hagués criticat abans al PSOE? No, no ho veureu mai, en tot cas són imaginacions vostres. Perquè sou uns ignorants que no hi enteneu res de política i encara menys d'economia.
I sabeu per què avui el PP ha augmentat la seva crítica al PSOE? perquè és la millor manera de despistar i que ningú es fixi amb els errors propis, la improvisació que tan havien criticat al PSOE, i les mesures que apliquen batejant-los amb altres noms. 
I la temporalitat... totes les mesures que no agraden, són per al PP temporals. Per què no parlen clar i donen la cara? Per què no expliquen que per millorar el creixement econòmic és bo augmentar l'IVA i reduir els costos de la Seguretat Social? No ho diuen perquè quan el PSOE va incrementar l'IVA se li varen tirar a la jugular. No ho diuen perquè hauran de reconèixer que fins ara s'han equivocat.
Avui sortia una web satírica que era còpia de la web d'Interior per identificar els responsables de la violència urbana. Una web que ha estat discutida i s'ha posat en dubte la presumpció d'innocència. A la nova web els protagonistes són diferents polítics i responsables policials. L'oportunitat i la gresca no la faran desaparèixer, per més mesures asfixiants que ens vulguin aplicar. 
Amb actituds com les del PP no aconseguiran generar cap tipus de confiança. Els polítics no es cansen de posar traves a l'apropament a la ciutadania i a la transparència política, i a més ens tracten com a ignorants a qui es pot prendre el pèl a tothora. No anem bé!
Per cert, l'Alícia ha tornat amb la cua entre les cames.