dimarts, 17 d’abril del 2012

Ho tenim encarrilat... Encara bo!

La decisió de la presidenta d'Argentina d'expropiar la filial de Repsol no és cap broma i cal analitzar-ho seriosament. El que passa és que plou sobre mullat, i la xuleria de què s'acusava a Zapatero, quan ens deia que no passava res i que ho tenia tot controlat, amb el canvi de govern no sé veure que sigui gaire diferent. Ahir el ministre afirmava que ho tenia tot ben encarrilat, poc abans que la presidenta argentina informés de la notícia.
Suposo que Espanya no quedarà sola, encara que no en pugui treure res de la solidaritat que li arribi. M'imagino que haurem d'esperar que la cosa no vagi a pitjor i no afecti a més empreses espanyoles instal·lades a aquell país. 
Avui, a la tertúlia de les 3h, a Catalunya Ràdio, algú ha comentat la hipocresia de molts, parlava d'esquerranosos, que si no es tractés d'Espanya sortirien en defensa d'Argentina. Recordo algunes declaracions arran d'actituds i proclames del president veneçolà. 
No sé si ens falten més esdeveniments per no avorrir-nos, però jo creia que amb la crisi, les retallades, els casos de corrupció, la cacera d'elefants del rei i el tret al peu del seu net, ja estàvem prou assortits, i no calia que vingués la senyora Cristina Fernández a complicar-nos l'existència. Ara només faltaria que Madrid i Barça fossin eliminats, que ja podríem plegar.