dimecres, 24 de març del 2010

Visca la demagògia!

La veritat és que em fa mandra, però l'oportunitat que em brinda el senyor Benet Maimí, fa difícil que la desaprofiti. Les persones que em seguiu des de fora d'Arenys haureu de veure en l'exposició que segueix, un exemple més de la demagògia més pura d'alguns polítics, que malauradament practiquen molts polítics.
El senyor Maimí s'ha caracteritzat sempre per vendre fum, quan pot vendre, i desautoritzar tot el que fan els seus adversaris, mentre se li escapa el somriure per sota el nas i et pica l'ullet. És el típic polític per figurar, sense importar-li massa si fa la feina o no. El que interessa és sortir als diaris, encara que sigui per bé.
Avui ha enviat una nota de premsa totalment populista, farcida de demagògia i amb unes frases desafortunades que només s'entenen que siguin fetes a la llum de la impotència, quan no es té imaginació ni capacitat d'alternativa coherent i lògica.
És una llàstima perquè el senyor Maimí és una persona afable, amb qui passes bones estones, rius i també aprens, però quan és hora de fer autobombo, no té fre.
L'avantatge de tractar amb el senyor Maimí és que se li pot fer crítica, perquè l'accepta bé, encara que no la comparteixi, i també et dóna molts elements per alimentar aquesta crítica. La d'avui, a la nota de premsa, es pot aprofitar de la primera a la darrera paraula. Visca la demagògia!