dimarts, 2 de març del 2010

Concert al Principal

He estat buscant una notícia amable per canviar de melodia, però us haig de dir que no l'he sabut trobar. Hi ha dies que és més difícil que d'altres, i avui probablement sigui dels pitjors, encara que les males notícies ens varen arribar de Xile aquest cap de setmana.
És per això que m'agradaria parlar del concert de piano que organitza l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran, d'Arenys, aquest dissabte 6 de març al Teatre Principal. Perquè no sempre tens l'oportunitat de sortir a quatre passes de casa per escoltar una gran artista. Aquest dissabte els arenyencs tindrem l'ocasió d'escoltar en directe una gran pianista, l'Eulàlia Solé, que interpretarà peces de Robert Schumann i de Frèderic Chopin. En concret escoltarem les escenes d'infants (op. 15) i les escenes del bosc (op. 82) de Schumann, i 24 preludis (op. 28) de Chopin.
A plena temporada de concerts aquest seria un plat fort que no podríem desestimar. Ara, quan el fred, i la pluja d'enguany, encara no han decidit deixar-nos i que hi ha qui espera poder esquiar a finals de mes, el concert ens ha de servir per recordar que el nostre país té molt bons músics i l'Eulàlia Solé n'és un exemple evident i contrastat. Fins dissabte!