dijous, 18 de març del 2010

Feina feta, feina per fer

Podríem dir que el balanç del dia és positiu, i no tant per haver solucionat molts problemes, sinó per haver estat treballant per detectar-ne més i buscar la manera de resoldre'ls. La darrera cosa amb què he treballat avui, ha estat en el Consell Municipal de Benestar Social. Penso que ha anat molt bé, amb una molt bona assistència i molta participació dels assistents. Hem pres bons acords i estic convençut que avançarem en la nostra feina d'alleugerir el dolor de qui té problemes per arribar a finals de mes, i també d'aquelles persones que viuen precàriament. Els pisos d'urgència, el voluntariat i la recollida d'aliments, són tres exemples de projectes en marxa i que seran realitat ben aviat.
En moments com el que hem viscut aquesta tarda, penso que seria bo que tothom conegués quina és la realitat i s'adonessin que a Arenys hi ha molta gent que no sap si demà menjarà, i si ho pot fer és perquè hi ha gent solidària que ho fa possible.
Ja sé que no podem estar tot el dia pensant el mateix i oblidar-nos de la resta de coses. És bo que somiem, que lluitem pel nostre futur, el nostre país... però valdria la pena no oblidar que no tot és tan bonic i que hi ha moltes persones que la seva prioritat no és la independència, sinó saber què podran donar de menjar als seus fills. No em de deixar de fer, però tampoc ignorar els altres.