divendres, 7 de març del 2008

Ràbia

Això és el que sento: ràbia, impotència i dolor. No és qüestió de trobar-hi o no justificació, sinó ni tan sols poder-ho entendre. Aquest no era el tema que havia pensat per avui, com tampoc els membres dels partits polítics democràtics, ni tota la societat democràtica de l'Estat, volien escoltar una notícia salvatge com la que hem rebut dels mitjans de comunicació.
Ens solidaritzo amb la família, amics i companys de partit, de la nova víctima de la injustícia, i amb tota la societat espanyola, que tot i les discrepàncies, coincidim, però en reclamar justícia i rebutjar qualsevol signe de violència, i sobretot la negació al dret a la vida.
Avui volia parlar de "xarxa lil@", una iniciativa d'Arenys.org i la regidoria de la dona, de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Malauradament, hi ha algun nexe d'unió amb la notícia del dia, perquè també en qüestió de gènere, patim la lacra de la violència contra les dones.
Avui, a les set del vespre, amb motiu de la celebració, demà dia 8 de març, del dia de la dona, la Isabel Artero i la Lorena Estrada ens han presentat el projecte xarxa lil@, que us convido que visiteu, emmarcat a arenys.cat, i que ens apropa a la notícia, i a la realitat de la igualtat.
Avui, el Grup de Debat i Tertúlia ens trobem per parlar de Llibertat d'expressió, però si ens haguéssim de deixar portar per la tràgica notícia del dia, hauríem de parlar de Dret a la vida.