dilluns, 3 de març del 2008

Manuel Pizarro, el fitxatge estrella de Rajoy

Davant la necessitat de recuperar el govern de l'Estat, el PP va voler fer un gran fitxatge que fos capaç de desnivellar la balança que es preveia ajustada. No sabem què passarà diumenge i per tant és massa aviat per fer valoracions o judicis, però tot fa pensar que el fitxatge de Manuel Pizarro no haurà resultat del tot satisfactori a tot arreu.
Tot i que m'arrisco a haver-me d'empassar aquestes paraules, les poques intervencions que ha fet, no han estat massa encertades. El seu debat amb l'actual ministre d'Economia, que jo no vaig seguir, va perdre estrepitosament, si ens hem de fixar en la pràctica totalitat dels mitjans de comunicació.
Avui, però, em fixava en la seva participació en un acte electoral amb empresaris de Girona. Segons deia la notícia, davant les queixes d'alguns empresaris contra l'abandonament inversionista de Catalunya, comparant-nos amb Terol ("Teruel existe"), d'on és ell, els recriminava que els protàvem 30 anys d'avantatge i, per acabar-ho de rematar, afirmant que "els catalans són l'amic que viu de renda".
Potser el fitxatge de Manuel Pizarro és més positiu del que podem imaginar-nos. El tema està en per a quí és beneficiós.