dijous, 26 de juliol del 2007

Comencem les vacances

Mai millor dit, fer vacances no vol dir no fer res sinó aprofitar per fer tot allò que no pots fer durant l'any. Enguany dedicarem bona part de les vacances a la vila, però ho farem d'acord i contents, perquè això és el que volíem, i això és el que hem aconseguit.
Les Santes de demà, Juliana i Semproniana, marquen l'inici de les vacances de bona part dels mataronins i els que hi treballem. Qui no fa vacances, es veu obligat a viure en una ciutat sense cotxes, sense professionals que t'atenguin, sense amics amb qui compartir l'esmorzar de les 10.
Avui és el dia, si no es va plegar ahir, que et fas un tip de córrer per deixar-ho tot acabat, perquè no estigui gairebé un mes encallat. A mi m'ha passat i gairebé m'han hagut de treure al carrer perquè tancaven, però ho he aconseguit, i he marxat cap a casa, amb la satisfacció d'haver fet el que calia, i canviant el xip per encarar l'altre repte: posar ordre en un espai públic que durant quatre anys s'hi han fet teranyines. Serà un estiu diferent, amb força feina, però amb la recompensa de la satisfacció per l'esforç realitzat i els resultats -desitjo- obtinguts.