dimarts, 3 d’octubre del 2006

Volant amb hèlices

Acabo d’aterrar i ho he fet en un avió del Servei Regional d’Ibèria, Airnostrum. Crec que era la primera vegada que volava en un avió tant “cucató”, amb hèlices i molt soroll. Un avió que d’entrada no t’ofereix massa confiança, però al final t’adones que és qüestió d’imatge.
Contràriament al que passa als altres vols, durant el trajecte d’una hora de durada, et serveixen begudes i entrepans gratuïts. Una atenció que ja no hi estàs acostumat. És per això que, em plau fer-ne menció i felicitar la companyia per la seva amabilitat en el servei. No tot ha de ser negatiu.
D’on venia i què he après en parlaré un altre dia, quan hagi reposat del viatge. Us diré que ha estat interessant i el lloc encertat. També he pogut observar que les ciutats poden ser netes, endreçades, agradables i vitals. Tornant a casa m’he adonat que ens cal treballar molt per aconseguir una vila agradable

1 comentari:

Dessmond ha dit...

Una altra de les virtuts de volar amb hèlixs: en cas que el motor de l'avió falli, aquests avions poden planejar, en comptes d'anar directament cap avall.