dimarts, 10 d’octubre del 2006

Acebes i Piqué escridassats

La negació al dret a parlar i defensar les teves creences, les teves idees, no té cap tipus de justificació, i a més dóna ales a les víctimes. Barrar el pas als dirigents populars no afavoreix en res els interessos dels que defensem la nostra nació catalana en front de l’atac sistemàtic del PP. Fins i tot en el cas de no voler respectar els drets de les persones, i només movent-nos per interès propi, seria una política equivocada.
Com podrem recriminar el menyspreu cap a Catalunya d’una bona part de líders del PP, si nosaltres no els respectem com a persones? Actuacions com les d’aquesta tarda a Martorell, no fan res més que donar motius als nostres adversaris, per pensar i proclamar que el seu partit és víctima i no botxí.
El PP, agradi o no agradi, és un partit democràtic que defensa uns interessos i un model de país. És cert que té uns aliats que des de fa molt temps estan intoxicant el clima social i polític, i provoquen que grups més o menys descontrolats apareguin en llocs i situacions com la d’avui a Martorell, o de fa més dies a Girona, en la presentació del nou partit espanyolista Ciutadans partit de la Ciutadania, que encara els afavoreix, en la seva intenció i voluntat de presentar, davant Espanya, una imatge d’intolerància que no ens mereixem.
Ho deia fa uns quants dies, m’està molt bé reivindicacions sobiranistes, però hem de vigilar de no caure en el parany de provocar efectes contraris als nostres interessos, i sobretot, maneres de comportar-nos que no respecten el dret de les persones.