dimecres, 28 de setembre del 2005

Picabaralla política a Arenys

Aquesta setmana hi ha hagut dos escrits a arenyautes que crec que algú hauria de valorar ja que jo només en faré una pinzellada. Per una banda s’ha reproduït l’escrit que aquests dies ICV d’Arenys de Mar ha repartit per les cases, “La síndria”, i per l’altra la resposta de l’equip de govern format per CIU i PP. Ambdós escrits contenen afirmacions contundents, incriminatòries i culpabilitzadores que no crec que es puguin fer a no ser que es demostrin els fets. Probablement la resta de grups polítics i tots els regidors de l’Ajuntament d’Arenys de Mar en tinguin un coneixement explícit de tot plegat, però la resta d’arenyautes no en sabem massa res. Només podem interpretar allò que llegim, i resulta que llegim opinions totalment contràries. És per això que, atès que els dos escrits han estat dirigits a tots els arenyautes, convindria que s’expliquessin més bé, i si això no és possible, potser no s’haurien d’haver publicat.
Crec que la majoria d’arenyencs, tinguem les preferències polítiques que tinguem, i votem a qui votem, som respectuosos amb el model democràtic i acceptem les regles del joc. Davant d’incompliments, prevericacions o il·legalitats, d’una o altra legislatura, convindria col·laborar en trobar els culpables i jutjar-los pels seus actes. Perquè no hi ha cosa que em tregui més de polleguera que la pràctica d’acusacions sense proves, i això és el que em sembla que ha passat en els dos escrits que hem rebut els arenyautes. És greu que els representants d’una part de la població que els va votar per tirar endavant el municipi, uns des del govern i els altres des de l’oposició, caiguin en aquesta actitud tan baixa i menyspreable. No crec que polèmiques com aquesta ajudin gaire a mantenir una convivència agradable i més aviat entrebanquen a l’hora de trobar solucions als problemes que tenim plantejats.
Tot i que la reproducció dels dos textos en aquest blog ajudaria la comprensió del meu escrit, he considerat que no fora bo donar més difusió a uns escrits que estic convençut que hores d’ara no es repetirien de la mateixa manera. Però sí que he volgut deixar constància del mal aire que corre en aquesta legislatura que molts esperem que s’acabi, no pas per interès polític sinó amb les ganes que tots aquells regidors i regidores que ocupen el seu lloc amb un aire tan prepotent i ple de ressentiments, deixin pas a unes altres persones, del color que siguin, amb esperit de servei i capacitat creativa i de gestió.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi, I have been blog surfing for the latest information on seo forum and somehow I ended up on your blog. Obviously I must have made a wrong turning somewhere, but I have to say that I’m certainly glad that I did! Would you mind if I bookmark you perhaps?