dijous, 15 de setembre del 2005

Subscriure's a blogs

Avui, gràcies a l'Àlex Acero, he après com subscriure'm a blogs i a altres webs que funcionin amb RSS. Si algú hi està interessat que no m'ho pregunti a mi ja que no sabria donar massa explicacions.
El món de la informàtica és familiar a molta gent però també en som molts que tan sols tenim unes nocions bàsiques per anar tirant, treient molt poc rendiment de les grans possibilitats que existeixen. Quan aprens una cosa nova, per fàcil que sigui per a la resta de mortals, et sents molt satisfet, i agraït de la persona que t'ha obert els ulls. És per això que avui li dedico l'espai del meu blog.


La ciutat blanca


Al blog de Ramon Bassas hi figura la fotografia de l'elevador de Santa Justa, als peus del convent del Carmo, de la ciutat de Lisboa. En aquests moments l'elevador només serveix per aixecar-te uns metres i contemplar la ciutat. Cal suposar que quan acabin una de les moltes obres que s'estan fent, es podrà accedir a l'entorn del convent i el Bairro Alto.

No massa lluny es troba la figura de Pessoa, assegut davant el cafè "A Brasileiria". Com es pot mig comprovar també en obres, aprofitant probablement les vacances.

Les cendres de l'escriptor es troben al claustre del monestir dels Jerònims, d'una gran bellesa i, des de 1983, declarat Patrimoni de la Humanitat.


1 comentari:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.