divendres, 4 d’octubre del 2013

La incompetència d'uns líders

Els moviments sísmics que s'estan produint aquest dies al sud del país són una mostra més que els nostres governants són incapaços de preveure res, ja sigui per incompetència pròpia o dels seus assessors, o bé per interessos ocults que acaben descobrint-se.
Posem-nos a la pell de les persones que aquests dies es desperten amb l'ensurt de que alguna cosa es mou a sota de casa, i la incertesa de si això pot anar a més. Si una cosa funciona malament entre els nostres polítics és la seva incapacitat de conèixer els actes i reaccions de la ciutadania, de primera mà. Les mateixes estructures dels partits polítics els aïllen de la realitat del carrer i els converteix en insensibles davant del sofriment dels altres.
Estic convençut que la majoria de polítics i de ciutadans, desconeixen la crueltat de la realitat per la que passen moltes famílies del país. Parlen i parlem de crisi però desconeixem l'abast real del drama. Davant d'aquest desconeixement podem arribar a dir molts disbarats.
No ha passat desapercebudes les pors de Duran i Lleida en l'hipotètic cas d'abandonar la política, i haver de resignar-se a viure com un simple professor. Hi ha actituds i afirmacions que determinen clarament quin tipus de persona és la que les diu. Ja fa molt temps que Duran i Lleida ha ensenyat la cara més desagradable d'un ésser humà.