divendres, 26 d’octubre del 2012

L'exèrcit espanyol desembarca a Catalunya

L'exèrcit del PP ha desembarcat a Catalunya amb la intenció de fer callar les veus ofensives dels independentistes catalans i donar suport a una Espanya única i immaculada. Tot preparat per reduir el català a llengua residual i fer desaparèixer la cultura catalana sota les urpes de la llengua i la cultura de l'imperi espanyol.
Un exèrcit sense militars. 270.000 efectius es necessitaran per ocupar el país i recordar-nos allò que els nostres pares varen viure l'any 1939. Aquest és el càlcul d'un articulista de Libertad Digital, i entretant la Fundació Francisco Franco, subvencionada pels governs del PSOE i el PP, amb diners nostres, reclama la intervenció de les forces armades. M'imagino que amb el beneplàcit del senyor Rubalcaba que va renyar l'eurodiputada Maria Badia per haver signat una carta en contra de les paraules del gran demòcrata català del PP, Alejo Vidal-Quadras.
La gran missió del PP és eliminar les ambaixades catalanes perquè són l'esca del pecat. No hi poden haver duplicitats! prediquen enèrgicament. La llàstima és que no recorden que hi ha ministeris, com el de Cultura o el de Sanitat, amb totes les competències traspassades, però que continuen generant despesa. No és això duplicitat?
Que ningú menystingui les forces de l'altre, però esperem que els eixelebrats no agafin el timó, sinó que imperi el seny. Ni el PP ni el PSOE no han demostrat tenir-ne gaire. Confiem que el proper president català en tingui més que ells i es trobi acompanyat per altres diputats també assenyats. Suposo que els senyors de SI aquesta vegada quedaran al marge. Necessitem gent seriosa, educada i treballadora.