dijous, 25 d’octubre del 2012

El PP és una fàbrica d'independentistes

No és cap novetat llevar-se i escoltar alguna amenaça, insult o impertinència contra nosaltres en boca d'un dirigent del Partit Popular. La seva tàctica consisteix en abocar tota la merda sobre nostre amb l'esperança d'espantar-nos i que tirem enrere en les nostres aspiracions sobiranistes. No s'adonen que amb la seva actitud ens fan més valents i convençuts del nostre dret a l'autodeterminació, i ajuden que cada vegada siguem més els que ens decantem per la independència.
És cert que hi ha molts catalans que no ho veuen bé, i que defensen amb arguments mantenir-se units amb Espanya. Tot i així cada vegada són menys, i el més important és comprovar que l'anhel independentista està entrant en sectors que mai s'hi haurien considerat. El món empresarial també està fent el tomb i els col·legis professionals s'apunten a la idea independentista.
Però també fora les fronteres espanyoles, a Europa i Amèrica, que ens coneixen poc, també simpatitzen amb la nostra voluntat, i s'adonen dels disbarats que diuen els espanyols que, per la seva posició política i social, haurien de donar exemple de raciocini i democràcia.
La història recordarà Vidal-Quadras o Aznar, no pas per la seva actuació política, sinó per la manca d'intel·ligència política i social. Per haver estat uns punts de referència i rellançament de l'esperit independentista. I amb ells tot un conjunt de polítics del PP, però també del PSOE, que en aquest tema i en molts d'altres ha estat incapaç de generar un discurs diferent al PP.
Avui he arribat a casa després de 14 hores de feina, més o menys seguida, i amb més ganes de ficar-me al llit que de llegir les notícies, o fins i tot escriure el post del dia. Les poques notícies que m'han arribat estan en l'òrbita del que comentava al principi. És una sort sentir-te cada vegada més acompanyat en la lluita per l'assoliment del nostre objectiu. La delegada del govern espanyol a Catalunya, la senyora Llanos de Luna, també és una gran col·laboradora en la tasca de augmentar el nombre d'independentistes. La seva personal batalla contra els ajuntaments que no pengen la bandera espanyola ens afavoreix i ens fa més amants de plantar la senyera, fins i tot a aquells que no teníem cap devoció pels símbols patriòtics.