dimecres, 3 d’octubre del 2012

Els independentistes s'han instal·lat a la Moncloa

Quan el teu amic et proposa, t'insinua o t'amenaça que et vol deixar, si realment l'estimes i desitges que es quedi dulcificaràs la relació, suavitzaràs les situacions més tenses i cediràs en detalls, negociaràs i intentaràs convèncer-lo de que es quedi. Si contràriament ja et va bé que marxi perquè n'estàs tip i no tens ganes de continuar la relació, potser fins i tot exageraràs la crisi, el mortificaràs més i li donaràs més motius perquè no es quedi ni un dia més al teu costat.
Ho pilleu?
Quan el president Mas anuncia que convocarà eleccions i comunica que treballarà per a la convocatòria d'un referèndum o consulta sobre el futur de Catalunya, la reacció espanyola ha estat la de posar més llenya al foc. Ens han començat a amenaçar que subvencionaran les escoles de Catalunya que ensenyin en castellà, demanen a Europa que prioritzin el corredor central, retiren les subvencions a les institucions culturals catalanes...
Què pretén el govern de l'Estat? doncs és molt simple! el govern del PP vol que Catalunya s'independentitzi. Alguna cosa ha passat. La meva opinió és que els independentistes s'han instal·lat a la Moncloa.