dimecres, 2 de maig del 2012

El PP català vol entrar a la Champions

El Partit Popular català està preparant el seu proper congrés i té com objectiu esdevenir la segona força a Catalunya, aprofitant l'agonia que pateix el PSC que no acaba de recuperar-se. I és que quan es comença malament és molt difícil que les coses surtin bé, i tots recordem com va anar el congrés del PSC després de perdre totes les eleccions, amb unes promeses que no es van acabar evidenciant.
I una bona manera d'il·lustrar un canvi és modificant els símbols. És per això que, en uns moments que bufen vents sobiranistes i clams independentistes, l'assessor d'imatge els ha suggerit de col·locar una senyera al logo, i remarcar que es tracta del PP català.
De totes maneres encara que el llop es disfressi d'ovella sempre li veurem els ullals. Tenim massa present en la memòria totes les actuacions contra el català i contra els interessos del país, posant sempre per davant els interessos espanyols. És molt difícil que la majoria de catalans li perdonin, no ja per qüestió identitària, sinó per la discriminació econòmica que patim.
També cal suposar que el PSC sorgirà de les seves cendres. No ho té fàcil, però el fet que el PSOE no estigui governant a Madrid, li és més fàcil criticar el govern de l'Estat i guanyar punts entre els catalans que encara somien amb un partit socialista català fort.
Aquest proper cap de setmana, no només hi haurà el congrés del PP català, sinó també la segona volta de les eleccions franceses i les eleccions generals gregues. Unió Democràtica celebrarà el seu congrés la següent setmana, on s'espera que Duran i Lleida revalidi una vegada més la presidència del partit, que ostenta des de 1990 (vint-i-dos anys), malgrat es presenti una alternativa, liderada per l'alcalde de Vic. Una alternativa de signe clarament independentista, que contrasta amb l'actitud de Duran i Lleida, que sempre s'hi ha oposat.