dimecres, 9 de desembre del 2009

Un dimecres diferent

Ha estat un dimecres estrany, un dimecres que semblava dilluns, però no del tot, almenys per als que no vam fer pont, com un dilluns de mitja setmana, i la veritat que l'agenda no era tupida com ho han estat uns quants dimecres seguits.
El pressupost, la plantilla, el consell de demà... un bon farcit de temes que he pogut anar desgranant amb més o menys tranquil·litat, i amb ganes de fer-ho de la millor manera possible. La reunió de les 8.15 del matí ha servit per ajudar-me a passar un bon dia de treball, amb resultats.
A la tarda una reunió poc agraïda, perquè no sempre pots fer tot allò que voldries i que t'agrairien que fessis. Diàleg, manifestació d'interessos, tots ben legítims, i més motius per fer rotllar el magí. Demà serà diferent, però no menys transcendent.
Aquests dies amb ve al cap la idea, i fins i tot la por de pensar que amb un cúmul de grans projectes hi ha el perill de no posar prou energia per dur-los a terme, i això només se soluciona comptant amb la complicitat dels altres i per tant, és important saber implicar-los, estimular-los i també aprendre d'ells. És la manera.