diumenge, 24 de febrer del 2008

Noms propis per a un apunt del dia

Raul Castro, Etoo, Armand Giménez, els Oscars, Palau i Fabre... aquests serien alguns exemples de possibles protagonistes de l'apunt d'avui. Raul Castro ha estat anomenat nou President del Consell d'Estat de Cuba; Etoo ha marcat tres gols en el partit d'avui contra el Llevant; Armand Giménez ha estat escollit com a nou president de la Societat Coral l'Esperança; Palau i Fabre, que l'any 2003 inaugurava la seva Fundació a Caldes d'Estrach, ens ha deixat, a l'edat de 90 anys.
Seré localista i ho aprofitaré per felicitar a l'Armand, per la nova responsabilitat al capdavant d'una històrica associació arenyenca, i que en els darrers anys ha fet un salt important en gestionar el Teatre Principal.
L'Armand és una persona implicada socialment, cultural, esportiva i també políticament. Ha estat regidor d'Esports i és també un molt bon jugador d'escacs. És una d'aquelles persones que treballen sense fer massa soroll, però avançant i obtenint resultats; una persona amb qui pots confiar i amb qui es treballa de gust, per la seva dedicació, esforç i sacrifici.
La Societat Coral Esperança, que quan vaig arribar a Arenys, la vaig conèixer per "el coru", ha passat èpoques de tots colors, com la majoria d'entitats i associacions, però des de fa uns quants anys, va rebre sang nova, amb la incorporació de persones com en Jordi Pons o bé en Joan Iglesias, i es va aconseguir posar en marxa un teatre, massa temps fora de joc.
Els problemes estructurals junt amb l'empenta de l'entitat, varen fer possible las signatura d'un conveni amb el govern municipal, llavors, com ara, en mans de PSC-ERC-ICV, per cedir el Teatre a l'Ajuntament, amb la finalitat d'adequar-lo per a la programació de temporades estables de música, teatre i dansa.
Desitjo que la bona feina de l'Armand i de tota la seva junta, continuï guiant el camí ascendent de l'entitat, i que els arenyencs i arenyenques sapiguem valorar l'esforç i el treball d'aquestes persones, per aconseguir ser un referent cultural de la nostra vila. Felicitats!