dilluns, 18 de febrer del 2008

No hi estic d'acord

Hi estic totalment en contra! No es pot permetre cap acte que atempti la llibertat d'expressió; per malament que et semblin les seves idees, no tens cap dret a tancar-li la boca; per més que et revelin els seus discursos, no tens cap dret a boicotejar-los.
Què pretenen aquests joves independentistes, boicotejant un míting del PP? Deixar constància de la seva actitud intolerant? Estaran defensant un estat basat en la intolerància, on només es pugui dir el que ells pensen i volen? És un acte intel·ligent això de convertir en víctima al PPC?
D'on han après aquesta pràctica antidemocràtica? creuen que d'aquesta manera beneficien el país que diuen defensar?
A Catalunya hi som tots, i hem de continuar sent-hi tots. Aquestes actituds incíviques no porten enlloc ni beneficien a ningú, sinó que perjudiquen la imatge del nostre país, i posen en dubte qualsevol voluntat democràtica del nostre poble a la independència.
El PP espanyol s'equivoca quan ens ataca i mobilitza part del poble espanyol contra el nostre país, però això no és motiu per negar la llibertat d'expressió. Les pràctiques totalitàries han fet molt mal, també a casa nostra, com perquè ara vulguem seguir el seu exemple.
Celebro que la JERC hagi manifestat estar al marge d'aquests incidents. Els considero més intel·ligents, incapaços de desacreditar-se amb actes com els d'avui a la Facultat de Dret de la UPF.
Continuaré essent molt crític amb el posicionament del PP, però en cap cas defensaré cap acte que posi en perill la llibertat de totes les persones a manifestar la seva ideologia política.