dissabte, 27 d’octubre del 2007

Èxit de participació

Després de la trobada d'aquesta tarda al Calisay, amb les entitats i associacions sense ànim de lucre d'Arenys de Mar, només se m'acut dir que ha estat un èxit de convocatòria, i el premi correspon a les entitats que han respost amb la seva assistència i participació.
M'he entretingut a mirar la secció "Entitats" del web municipal, on hi consten 84 entitats, per poder calcular el percentatge d'assistents. He comptat totes les entitats no esportives, ja que aquestes no estaven convocades, sumant fins i tot aquelles entitats que no han actualitzat la seva pàgina des de 2004, i me n'han sortit poc més de cinquanta. Si tenim en compte que s'han inscrit a la jornada un total de 39 entitats, estaríem parlant d'una gran participació.
Quant al contingut de la trobada encara és massa aviat per analitzar-ho tenint en compte que ens hem dividit en grups temàtics i s'hauran de sintetitzar les conclusions, però els comentaris que es podien sentir al final de la jornada eren positives, agraint l'oportunitat d'haver pogut reunir en un mateix espai el conjunt d'associacions que treballen el lleure, des del compromís social, cultural i juvenil.
Apostem pel diàleg amb les entitats per treballar per Arenys. Una estreta relació entre la ciutadania organitzada i el govern municipal és la garantia per poder créixer socialment.