dissabte, 20 d’octubre del 2007

Cada dia és diferent

Anar a dormir havent viscut una experiència nova és un plaer, una sort que no sempre pots gaudir i quan això succeeix, no hi ha dubte que dorms més plàcidament. Normalment no es tracta de grans esdeveniments sinó més aviat són petites accions que et van enriquint com a persona i com a membre de la societat. A vegades són fruit de la casualitat, però en el fons són per a qui les busca, perquè de regals te'n donen pocs.
Avui he viscut una experiència agradable de gran responsabilitat, perquè per a les persones implicades es tractava d'un acte solemne i de gran compromís. Calia estar a l'alçada i donar allò que esperaven de mi. És complicat valorar-se un mateix i com a molt pots arribar al nivell de la percepció, que en el cas d'avui ha estat positiva. com també he rebut mostres d'agraïment sinceres.
És bo gaudir de situacions com aquestes perquè de moments amargants i difícils en vivim prou, encara que les dificultats no ens han d'espantar. La nota negativa... la girada d'esquena o la negació de la salutació d'una vilatana que prefereix culpar els altres en lloc d'assumir les pròpies responsabilitats. Això passa molt sovint, i en política és molt freqüent.